Online kurs

 

My-Life-Map-Logo_webb

Din egna livsplan på 7 veckor

Vårens grupp är full och pågår, fyll i intresseanmälan till nästa start.

Hur skulle det vara om du studsade upp på morgonen med en pirrande känsla av att du levde precis det livet du är ämnad för att leva?

Att du fick arbeta och skapa något du brinner för och planera din dag utifrån dina förutsättningar och livsvärderingar?

Hur skulle din drömdag se ut och vilka är dina superkrafter för att skapa just ditt drömliv? 

pexels-photo-395132

Vad är det? En 7 veckors online kurs för dig som är intresserad av att utveckla dig själv och vill göra en förändring i ditt liv. Du arbetar själv med materialet i din takt och när du har tid. Varje vecka får du ett nytt steg med övningar. Kursen avslutas med att dina insikter visualiseras och konkretiseras i din egna life map.

Processed with VSCO with a6 preset

Foto @whatdecoratesmyday

”Genom hela kursen var igenkänningen i Marias vägledande texter nästan skrämmande träffsäkra och försatte oss i gruppen i tillstånd där vi verkligen kunde utmanas, där man gick tillbaka till barndomen, arbetade med att förebygga hinder och vår inre självsabotör, fokuserade på kreativa övningar som dröm- och idékartor. I gruppen av kvinnor som gick kursen var vi alla där av olika anledningar, med olika stora drömmar men med den gemensamma nämnaren att vi längtade efter förändring på något plan i livet”.

– Skribenten, inredaren och influencern Emma Johansson från det populära Instagramkontot @whatdecoratesmyday om kursen och hennes nya liv som frilansare. >>Läs hela blogginlägget

Citat-Malin

För vem?  För alla tjejer/kvinnor som är intresserade av att utveckla sig själva och önskar göra en förändring i sitt liv. Inga drömmar är för små eller stora. Ingen förkunskap krävs.

guldramarmedbilder3_webb

Hur går det till? Du får ett eget material varje vecka att arbeta med själv i din takt varifrån du vill, enkelt och smidigt! Du behöver inte passa några tider utan anpassar kursen som du önskar. Du får medlemskap i en sluten FB grupp för gemenskap och utbyte, inspiration och coaching. Där får du ta del av material, övningar, filmer och ljudfiler för konceptet My Life Map – for successful dreamers.

Citat-Sarah

Var anmäler jag mig? Fyll i namn och mailadress i anmälningsformuläret nedan för att anmäla ditt intresse, datum för nästa kurs kommer.

Investering: 1295 kr 

Vad får jag i kursen? 

 • 7 veckors coaching program
 • Sammanlagt 48 sidor material med motivation, fakta och övningar.
 • 1 guidad kreativ visualisering i ljudfil
 • My Life Map – din egna actionplan
 • Medlemskap i sluten facebookgrupp med coaching och gemenskap med andra tjejer/kvinnor.

solfjäder_utbildning_webb

Citat_onlinekurs_webb_elvira

Vad kan jag uppnå efter avslutad kurs?

 • En konkret livsplan med tydliga drömmar och mål
 • Insikter om vem du verkligen är och dina inre tankar och drömmar genom att lyssna inåt
 • Få en uppfattning om hur du spenderar din faktiska tid och vad du lägger ditt fokus på
 • En plan för att genomföra de förändringar du önskar
 • Känna dig lättare, avskalad och fokuserad på din framtid
 • Skapat tydliga mål och visioner
 • Fått nya dagsrutiner mer i linje med hur du önskar leva
 • Mer tacksam till ditt liv och allt du har runt dig
 • En livsplan att titta tillbaka på i perioder när du känner dig vilsen, ska ta större beslut och vill veta att du är på rätt spår. Då fungerar din life map som en karta och din kompass.
IMG_3344-900x600

Foto @josefin_netz

”Jag började precis innan sommaren en kurs för att just ta reda på vad jag verkligen vill här i livet. När jag var liten så hade jag stora drömmar och inga begränsningar men nu i vuxen ålder så anpassar vi oss, gör det som förväntas av oss och kompromissar. Vi tappar oss själva av olika anledningar och jag tror att vi alla behöver få en knuff i rätt riktning och ta reda på vad vi verkligen drivs av. Som gör att vi kan uppfylla de där stora drömmarna!” – Josefin Netz

>>Läs hela blogginlägget här

Innehåll-kurs2

Citat-Amanda_2

Hur skapades kursen?

Under Marias första föräldraledighet coachade Maria sig själv under ett års tid och samlade forskning, insikter, reflektioner, drömmar och skapade övningar inom personlig utveckling  i en bok. Boken har nu blivit till konceptet ”My Life Map – For successful dreamers” som Maria öppnar upp och delar med sig av i sin online kurs. Maria ville skapa den utbildningen som hon själv önskar att hon kommit i kontakt med när hon för många år sen började att läsa självhjälpsböcker och intressera sig för personlig utveckling. Maria ville skapa något mer praktiskt och som inte kändes för luddigt och där kom hennes projektledarroll väl till pass med struktur och tydliga mål. Hon ville även skapa något vackert för ögat att arbeta i då hon tyckte att många böcker och kurser inom personlig utveckling kändes mossiga och förlegade för hennes målgrupp. Att slippa tidpunkter att hålla ger frihet och det är viktigt både för Maria och för vad hon vill ge kvinnorna som går kursen. Att få arbeta varifrån och när det passar dem bäst, därav en online kurs.

Maria_cirkel

Kursledare: Maria Wiig, Utbildad och diplomerad ACC coach, projektledare och livsinspiratör. Grundare av kursen My Life MapFor succesful dreamers


Rubrik-My-Life-Map---For-successful-dreamers_guldFyll i intresseanmälan nedan. Begränsat med platser.

Intresseanmälan ger förtur till en plats i nästa kursomgång. Jag kontaktar dig för datum och information inför nästa kursstart.