Om

Maria_cirkel

Maria Wiig är utbildad och diplomerad samtalscoach och projektledare (inom evenemang och marknadsföring). I mars 2018 valde Maria att driva eget och satsa på en av hennes drömmar – att coacha, inspirera och motivera kvinnor att följa deras drömmar! 

Maria har en bakgrund inom event och marknadsföring som projektledare. Där jobbade hon med många stora och välkända svenska och utländska varumärken som exempelvis LOKA, Estrella, Häagen-Dazs, Old El Paso mfl. Maria arbetade även med rekrytering, utbildning och coaching av eventpersonal över hela Sverige. Maria arbetar även med att koordinera och marknadsföra branschmässor.

Marias styrka som projektledare ger struktur, att driva processer framåt, se möjligheterna och vara kreativ och problemlösare. I sin coaching och online kurs har Maria många konkreta övningar och verktyg för att komma framåt och nå mål i utsatt tid.

Maria blev diplomerad ACC coach 2013 och som coach är Marias styrka att vara personkännare, aktivt lyssnande och kunna höra vad som sägs men även mellan raderna. Att motivera och leda har Maria gjort i hela sitt liv i många olika sammanhang som ledare inom idrott, föreningar och för att motivera sin personal.

En av Marias stora drömmar är att inspirera, motivera och coacha kvinnor att våga satsa och investera mer i sig själva och sin framtid. Hon tror på att dela med sig av drömmarna och att våga lyssna inåt, stänga av bruset i vårt yttre liv och att våga släppa in mer av hjärtat i våra val.

Under Marias första föräldraledighet coachade Maria sig själv under ett års tid och samlade forskning, material och övningar inom personlig utveckling och positiv psykologi. Detta har nu blivit till konceptet ”My Life Map – For successful dreamers”. Efter vårens succé finns nu möjlighet att anmäla sig till höstens 2018. Läs mer om Online kursen här

 


Maria Wiig, Diplomerad ACC coach, projektledare och inspiratör.

Founder of My Life Map –For succesful dreamers

Kontakta Maria

citatruta-webb